Aerobika MIX

IRIS BELKO
prof. športne vzgoje, plesna pedagoginja, inštruktorica in demonstratorka aerobike in vodenih skupinskih vadb, z več kot 25 letnimi izkušnjami. Predavateljica in demonstratorka za FZS, skupinske vadbe. Plesalka in učiteljica flamenka. Mati treh otrok in predvsem aktivna na vseh področjih, kot izvajalka programov.
E-MAIL: iris.belko@gmail.com

AEROBIKA MIX

Ta vadba bo poskrbela za celo telo. Vedno bo sestavljena iz treh delov: ogrevanja, glavnega dela in zaključka oz. sproščanja. V prvem delu se bomo dobro ogreli z enostavnimi koraki ali pa kar na mestu, kdaj pa tudi z bolj plesnimi koraki.

Po ogrevanju bodo sledile vaje za krepitev oz. vaje za moč, kjer bomo zajeli kar se da veliko mišičnih skupin. Vedno bo tudi nekaj vaj za stabilizacijo trupa, nekaj za gibljivost in vaje za krepitev mišic medeničnega dna.

Zadnji del pa bo namenjen raztezanju in sproščanju.

Kadar bo ura obarvana bolj plesno, bo po ogrevanju sledila krajša preprosta koreografija, na temperamentno latino glasbo. Enako bodo sledile vaje za krepitev nekaterih mišičnih skupin in na koncu seveda sproščanje.

Pustite se presenetiti in prisrčno vabljeni!