Fit barre – 30B

VADITELJICA:
HRIBAR NIKA
GSM: 031 304 225
Mail: vogrincic.nika@gmail.com

Koncept Fit Barre vadbe združuje elemente fitnesa, baleta, pilatesa in joge. Je popolna kombinacija oblikovanja telesa, zabave in ozaveščanja sebe skozi skupinsko vadbo ob glasbi. Navdušuje vadeče vseh starostnih skupin in med skupinske vadbe prinaša nov trend zmerno intenzivne in varne vadbe.

OBLIKOVANJE TELESA
z zmerno intenzivnimi vajami z lastno težo, uporabo baletnega droga, ter manjših vadbenih pripomočkov je primerno za vse, ki bi si želeli pridobiti ali vzdrževati mišični tonus, brez da bi izgubili prožnost mišic ali izgubljali na telesni gibljivosti..

GIBLJIVOST
Ena najpomembnejših komponent telesne vitalnosti in mladosti, ki jo vzdržujemo z izvajanjem elementov joge, razteznih vaj, ter vaj za sproščanje.

ZDRAVA HRBTENICA
Hrbtenica je naš temelj in je zaradi življenjskega sloga, ki ga živimo v modernem času zelo izpostavljena. Vadba svoje elemente vrti okoli pravilne telesne drže, ter na zabaven način svoj program prepleta tudi s korekcijskimi vajami.

SPROSTITEV
Vse bolj iščemo odmik od vsakodnevnega stresa in hitrega tempa življenja, zato ob koncu vadbe nekaj časa posvetimo tudi sproščanju, ter ozaveščanju telesa, vadbeno uro pa zapustimo z občutkom umirjenosti.
Za vadbo potrebujemo le udobna oblačila in podlogo za vadbo.