Navodila za vpis

Zaradi spremembe zakonodaje (uvedba davčnih blagajn) je ŠD Grosuplje za novo vadbeno sezono pripravilo dva načina vpisovanja vadbe in sistema plačevanja članarine in vadnine.

Vsak član društva mora plačati letno članarino! Vplačana letna članarina se članom NE VRAČA! Višina letne članarine je odvisna od starosti člana. Vsak član društva s plačano letno članarino ima možnost obiskovanja ene vadbe skozi celo leto brezplačno. Če je letna vadba ocenjena višje kot znaša letna članarina, član poleg članarine doplača samo razliko do cene vadnine.

Pred pričetkom vpisa prosim podrobno preučite urnik vadb. Društvu boste olajšali delo, če se boste prijavili na izbrane vadbe v enkratnem postopku.

POSTOPEK VPISA ZA DOSEDANJE ČLANE PREKO SPLETNE APLIKACIJE:

Na spletni strani društva kliknite okence z oznako VPIS!

Član ŠD Grosuplje za vpis preko spletne aplikacije potrebuje pet (5) mestno številko članstva (glej člansko izkaznico) in elektronski naslov, ki ga mora vpisati pri vpisu za vadbeno sezono 2016-2017. V prvo okno vpiše številko članstva v drugo okno pa elektronski naslov. Na seznamu prostih vadb označi katere vadbe bo član obiskoval. S tem dejanjem je njegovo delo pri vpisu končano. Predvidoma v istem dnevu bo član na vpisani elektronski naslov prejel ponudbo (predračun) za plačilo članstva in vadnine. Rok za plačilo ponudbe je 3 (tri) dni. Če društvo v treh dneh prejme plačilo je vpis v izbrano vadbeno skupino potrjen, v nasprotnem primeru se rezervacija vadbe avtomatsko razveljavi. Pri vsaki vadbeni skupini je označeno koliko prostih mest je še na razpolago. Ko se število rezervacij napolni (in so vse plačane) vpis v vadbeno skupino ni več mogoč.

POSTOPEK VPISA ZA DOSEDANJE ČLANE, KI NIMAJO ELEKTRONSKEGA NASLOVA:

Član ŠD Grosuplje obišče vadbo, ki jo želi obiskovati in se prijavi pri vaditelju vadbe. Ravno tako potrebuje pet (5) mestno številko članstva (glej člansko izkaznico). Vaditelj, bo članu na naslednji vadbeni uri dostavil ponudbo s položnico. Ko član društva plača položnico pridobi pravico obiskovanja vadbe. Slaba stran tega sistema je v tem, da se vpis prične 1. septembra 2016 vadbe pa 12. septembra 2016. Teoretično se lahko zgodi, da pride član na prvo vadbeno uro in je skupina že polna.

POSTOPEK ZA VČLANITEV V ŠPORTNO DRUŠTVO GROSUPLJE:

Kandidat, ki bi se želel včlaniti v ŠD Grosuplje mora izpolniti PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisati. Pravilno izpolnjeno PRISTOPNO IZJAVO je potrebno dostaviti tajniku društva (lahko osebno, ali skenirano po elektronski pošti, ali po klasični pošti). Najhitreje boste prejeli številko članstva, če pošljete pravilno izpolnjeno PRISTOPNO IZJAVO skenirano po elektronski pošti na naslov:

cevc@sportno-drustvo-grosuplje.si