Navodila za vpis

Vsak član društva mora plačati letno članarino! Vplačana letna članarina se članom NE VRAČA! Višina letne članarine je odvisna od starosti člana. Vsak član društva s plačano letno članarino ima možnost obiskovanja ene vadbe skozi celo leto brezplačno. Če je letna vadba ocenjena višje kot znaša letna članarina, član poleg članarine doplača samo razliko do cene vadnine.

Pred pričetkom vpisa prosim podrobno preučite urnik vadb. Društvu boste olajšali delo, če se boste prijavili na izbrane vadbe v enkratnem postopku.

POSTOPEK VPISA ZA ČLANE ŠD GROSUPLJE PREKO SPLETNE APLIKACIJE:

Aplikacija deluje na brskalnikih Google Chrome, Firefox, Safari in v Operi. V kolikor so to posodobljene verzije. Problem je lahko edino pri Internet Explorer-jih pod verzijo 10.

Na spletni strani društva kliknite okence z oznako VPIS!

Član ŠD Grosuplje za vpis preko spletne aplikacije potrebuje pet (5) mestno številko članstva (glej člansko izkaznico) in trinajst (13) mestno EMŠO. V prvo okno vpiše številko članstva v drugo okno pa EMŠO. Nato klikni zeleni gumb Prijavi se. Na ekranu se pojavi seznam vadb.

Če se pojavi napis ”Par članska številka in EMŠO se ne ujemata. Za informacije se pozanimajte na društvu”  morate tajniku društva (cevc@sportno-drustvo-grosuplje.si), poslati mail z vašimi podatki (Priimek in ime, 5 mestno člansko številko in EMŠO) da bomo preverili, kje je napaka.

Na vrhu seznama vadb se pojavi okno z vašo elektronsko pošto, ki jo imamo zabeleženo pri vaši številki članstva. V kolikor je e-naslov napačen ali neuporaben kliknite spremeni e-pošto in vpišite nov elektronski naslov na katerega boste prejeli ponudbo za plačilo članarine in izbrane vadbe.

Vadbe so naštete po lokacijah (telovadnicah) v naslednjem vrstnem redu: šifra vadbe, vrsta vadbe, dnevih, urah in številom prostih mest.

Na seznamu vadb skrajno desno označite (zelen gumb – prijavi se) katere vadbe bo član obiskoval. Po izbiri (potrditvi) izbranih vadb je potrebno klikniti zgoraj desno zeleno okence (Pošlji mi ponudbo). S tem dejanjem je njegovo delo pri vpisu končano. Član društva bo na vpisani elektronski naslov prejel ponudbo (predračun) za plačilo članstva in vadnine. Rok za plačilo ponudbe je 3 (tri) dni. Če društvo v treh dneh prejme plačilo je vpis v izbrano vadbeno skupino potrjen, v nasprotnem primeru društvo rezervacijo vadbe lahko razveljavi.

V kolikor ponudbe ne morete poravnati v predvidenem roku se obrnite na vaditelja vadbene skupine, da vam določi podaljšani rok plačila.

Pri vsaki vadbeni skupini je označeno koliko prostih mest je še na razpolago. Ko se število vpisov napolni (in so vse prijave plačane) vpis v vadbeno skupino ni več mogoč.

POSTOPEK ZA VČLANITEV V ŠPORTNO DRUŠTVO GROSUPLJE:

Kandidat, ki bi se želel včlaniti v ŠD Grosuplje mora izpolniti PRISTOPNO IZJAVO in jo podpisati. Pravilno izpolnjeno PRISTOPNO IZJAVO je potrebno dostaviti tajniku društva (lahko osebno ali skenirano po elektronski pošti). Najhitreje boste prejeli številko članstva, če pošljete pravilno izpolnjeno PRISTOPNO IZJAVO skenirano po elektronski pošti na naslov:

cevc@sportno-drustvo-grosuplje.si